Ouderwets broeder net zo lekker als...
Broeder beslag: 1 pak zelfrijzend bakmeel, 2 eieren, beetje zout, met
melk heel stijf beslag maken, dan in een glazen vuurvaste kom, met 5 cm
water er weer boven op,deksel er op, 14 minuten op 600 of 700 wat in de
magnetron en de broeder is klaar en gaar. serveren met stroop en boter.
in een pannetje stroop een klontje boter aan de kook brengen klaar.
Dan heb je de echte ouderwetse broeder.
In 14 minuten op tafel. Als er
broeder is overgebleven heel goed. Deze in plakken snijden boter in de
koekenpan en licht bruin aanbakken serveren met hete stroop en boter is
eigenlijk nog lekkerder.
West-fries streekgerecht
De broeder van de foto komt niet uit de magnetron, maar van mijn website. Ik verzoek u vriendelijk de foto te verwijderen of nadrukkelijk de bron te vermelden (www.duizenden1dag.nl)
BeantwoordenVerwijderen