Ouderwets recepten van vroeger
Ouderwets recepten van vroeger in een nieuw jasje.
Nagerechten
(Verplaatsen naar ...)
Startpagina
Nagerechten
▼
zondag 12 juni 2016
Poddik uit de Achterhoek
›
Streekgerecht uit Gelderland Bereidingswijze Maak een glad beslag van 300 gram bloem, meel, zout, gist, eieren en 4,5 dl. melk. Ro...
Dikke koek
›
Dikke Koek uit Volendam ¼ kilo reuzel ( tegenwoordig boter) ¼ kilo lichte basterdsuiker ¼ kilo bloem 1 eetlepel bakpoeder 4 eieren...
Ketelkoek
›
Ingrediƫnten 300 gram bloem 150 gram krenten/rozijnen en gekonfijte kersen of sukade 2 zakjes vanille suiker 1 ei 21 gram verse g...
1 opmerking:
Groniger poffert
›
Poffert is een typisch Gronings streekgerecht, het is een soort broodcake die je au bain marie bakt. Officieel hoort er geen suiker in, m...
Broeder uit de magnetron
›
Ouderwets broeder net zo lekker als... Broeder beslag: 1 pak zelfrijzend bakmeel, 2 eieren, beetje zout, met melk heel stijf beslag m...
1 opmerking:
Jan in de zak
›
Jan in de zak In dit ouderwetse recept wordt het brood niet gebakken in de oven, maar langzaam gaar gekookt in een pan water. Hie...
Homepage
Internetversie tonen